Trapliftoplossingen van trapliftexpert.nl voor elke rechte trap

Trapliftoplossingen van trapliftexpert.nl voor elke rechte trap

De trapliftexpert.nl rechte traplift voorziet de marktbehoefte met een duurzame robuuste kwaliteit en een zeer gemakkelijke installatie zonder bouwkundige aanpassingen aan uw huidige woning, en compromissen aan veiligheid. Op deze pagina lees je alles over deze mooie oplossing die past in elk huis en geschikt is voor praktische elke gebruiken. 

Opties en voordelen van de traplift

  • Innovatief – De trapliftexpert traplift gebruikt de modernste technologie wat inhoud dat de traplift zeer snel en schoon geïnstalleerd wordt,en zorgd door de compacte uitvoering voor minimale obstructie voor de gebruikers.
  • Robuust – Gebouwd met  kwaliteit in gedachte, is de trapliftexpert rechte traplift van zeer duurzame kwaliteit en zal de gebruiker nooit teleurstellen.
  • Makkelijk in gebruik – De trapliftexpert traplift is zeer eenvoudig in gebruik door een lichte beweging van de joystick – puur en licht gebruiksgemak.
  • Uitvoering – De trapliftexpert traplift is uitgerust met twee draadloze afstandsbedieningen waarmee de stoel van de traplift onder en bovenaan de trap geparkeerd kan worden– voor meerdere bewoners in huis.
  • Obstakels – De trapliftexpert Traplift-rail kan worden uitgerust worden met een volautomatisch opklapbare rail als er een deur of ander obstakel vrije doorgang behoeft.
  • Kosteneffectief – trapliftexpert Trapliften zorgt voor slimme functionaliteit voor rechte trappen, zonder benodigde extra opties, resulteert in een minder kostbare traplift oplossing.
  • Audiologie informatie – De trapliftexpert Traplift geeft de gebruiker een audio waarschuwing over de actuele status van de lift. Zo kunt een eenvoudig langer thuis blijven wonen
  • Verfijnde afwerking – De trapliftexpert Traplift-rail kan onder de juiste hoek vervaardigd worden, om een vlakke afwerking te verkrijgen tot de vloer wat zorgt ook voor een kleinere afstand tussen voetenplank en vloer.

Unieke service van meerdere traplift merken

Wij hebben voor verschillende merken de primeur in nederland. Zonder meerprijs een ergonomisch verbeterde en allernieuwste stoellift in huis geïnstalleerd. Opgebouwd uit de beste materialen met standaard uitgevoerd een bediening links en rechts op de traplift voor alle gebruikers. Ook is de traplift stoel draaibediening nu voorzien van links en rechtse solide veilige verstelling. Met de standaard veiligheidsriem zit u veilig op de totaal nieuw ontworpen stoel. Onze stoelliften hebben duizenden veilige, betrouwbare en makkelijk te gebruiken stoelliften geïnstalleerd over de hele wereld. Trapliftexepert.nl is de officieele dealer van verschillende merken trapliften in nederland. Hiermee worden vele mensen geholpen die graag in hun eigen huis willen blijven wonen.

Voordelen van een stoellift in huis

Als u het steeds moeilijker vindt uw trap te beklimmen, zou een stoellift de oplossing kunnen zijn. We bieden oplossingen met betrekking tot mobiliteit voor onze klanten, zowel jong als oud, en hiermee vergemakkelijken we de moeilijkheden die hun dagelijks meemaken, met een stoellift. De stoelliften gebruiken gelijkstroom (batterijen), dit betekent dat er geen ingewikkelde slepende kabel nodig is, en de zachte start en stop maken het tot de meest vloeiende trapliften op de huidige markt. Onze liften worden (deels) aangedreven door batterijen, dus zelfs tijdens een stroomuitval blijven ze werken. Wij leveren de traplift voor rechte trappen tegen de allerlaagste prijs van nederland!

Geef een reactie